<p>Prometna policija/Ilustracija</p>
Prometna policija/IlustracijaPu Zadarska
StoryEditor
Osumnjičen je za tri kaznena djela

29-godišnjak u Pakoštanima oštetio parkirani automobil pa prijetio i pucao na vlasnika automobila

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom te oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijetnju, dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom te oštećenje tuđe stvari.

Njega se sumnjiči da je 04. svibnja 2023. godine oko 01.20 sati u Pakoštanima oštetio stakla i bočna ogledala na parkiranom vozilo koje je u vlasništvu 59-godišnjaka te uputio ozbiljne prijetnje po život i tijelo prema 35-godišnjaku, a potom u dvorištu kuće oštećenih ispalio tri hitca iz vatrenog oružja. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a na vozilu je nastala materijalna šteta.

U sklopu kriminalističkog istraživanja provedenog u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave šibensko-kninske izvršena je pretraga doma i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi na širem šibenskom području, gdje je od njega oduzeta manja količina marihuane.

Osumnjičeni 29-godišnjak je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.

07.05.2023., 09:09h
25. travanj 2024 21:52