<p>Primorska ulica, Novalja</p>
Primorska ulica, NovaljaGrad Novalja
StoryEditor
KAPITALNI PROJEKTI

U četvrtak u Novalji svečano otvorenje ribarske luke i Primorske ulice

Grad Novalja stvorio je preduvjete za perspektivnu i razvojnu budućnost u svim segmentima koji će u nadolazećem razdoblju imati pozitivne efekte na razvoj gospodarstva, ribarstva, pomorstva i poljoprivrede

U četvrtak, 14. ožujka 2024. godine u 11:00 sati na lokaciji Primorska ulica održat će se svečano otvorenje velikih i kapitalnih projekata, rekonstrukcija i izgradnja ribarske luke te rekonstrukcija Primorske ulice. Svečanom otvorenju nazočit će ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Završetkom i realizacijom ovih povezanih projekata, uz potporu Vlade Republike Hrvatske i navedenih ministarstava, Grad Novalja stvorio je preduvjete za perspektivnu i razvojnu budućnost u svim segmentima koji će u nadolazećem razdoblju imati pozitivne efekte na razvoj gospodarstva, ribarstva, pomorstva i poljoprivrede.

Ovi projekti jamac su boljeg standarda, kvalitete života i demografske obnove stanovništva na otoku.

Vrijednost radova za ribarsku luku iznosi 4.766.830,99 eura, a radovi su završeni prema planiranom, do 31. prosinca 2023. godine, i dobivena je uporabna dozvola.

Vrijednost radova za Primorsku ulicu iznosi 5.990.692,43 eura, a realizacijom će se osigurati moderna pristupna cesta koja vodi do luke Novalja.

12.03.2024., 12:12h
20. svibanj 2024 16:59