<p>KK Zadar - KK Šibenka</p>
KK Zadar - KK ŠibenkaZvonko Kucelin/kk Zadar
StoryEditor
FAVBET Premijer liga

KK Zadar u Šibeniku ne očekuje lagana utakmica, vraća se Mekić

Utakmica se igra sutra od 18 sati uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji

Košarkaši Zadra sezonu u FAVBET Premijer ligi otvorili su pobjedom u Zagrebu protiv Cibone, a u 2. kolu čeka ih opet gostovanje na vrućem Baldekinu. Iako Šibenka ne ulazi u krug momčadi koje bi se borile za naslov prvaka, riječ je o uvijek "tvrdoj" momčadi koja je posebno opasna na svom parketu. Svoja očekivanja od utakmice iznio je trener Zadra Danijel Jusup.

- Pogledao sam dio utakmice koju su u prvom kolu igrali sa Splitom. Koliko sam uspio vidjeti dosta su agresivni, agilni, brzi, a to su pokazali i na pripremnom turniru u Zadru, kada smo ih dobili tek u produžetku. Prošle godine smo u Šibeniku izgubili tako da ne očekujem laganu utakmicu. Naši momci moraju biti motivirani, koncentrirani i trebaju dati ono što inače daju, kaže Jusup.

Momčad je u dobrom stanju što se tiče zdravstvenog stanja i vratit će joj se oni koji nisu igrali u prvom kolu ili su igrali zaliječeni.

- Adem Mekić se vratio treninzima pa ćemo moći na njega računati, Luka Božić je prošao virozu koja ga je malo iscrpila ali i on se vraća u normalno stanje, kao i Dario Drežnjak koji nije trenirao zbog zadnje lože. Mislim da ćemo biti u zadovoljavajućem stanju i spremni za zahtjeve utakmice u Šibeniku, najavljuje Jusup.

Utakmica se igra sutra od 18 sati uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji.

05.10.2023., 12:59h
20. svibanj 2024 09:09