OpĆina POLAČA Fb
StoryEditor
Rekonstruirano

Općina Polača ima novo multifunkcionalno sportsko igralište

Radovi na projektu u cijelosti su završeni, a uz samu rekonstrukciju i opremanje igrališta pristupilo se i dodatnim aktivnostima koje su se odnosile na zamjenu postojeće rasvjete sa led reflektorima na multifunkcionalnom sportskom igralištu

Nakon sklopljenog i potpisanog Ugovora između Ministarstva turizma i sporta i Općine Polača o sufinanciranju projekta "Rekonstrukcija i opremanje multifunkcionalnog sportskog igrališta" od dana 25.rujna 2023.godine u iznosu od 94.587,70 eura, te odabira najpovoljnijeg ponuditelja po provedenom otvorenom postupku javne nabave putem oglasnika javne nabave Općina Polača je sklopila Ugovor o građenju, Ev.broj JN-MV-61/23 od 10.studenog 2023.godine sa najpovoljnijim izvođačem radova GT sportske podloge d.o.o. Viškovo u iznosu od 102.799,75 eura.

image
OpĆina POLAČA Fb

Ovim putem još jednom zahvaljujemo Ministarstvu turizma i sporta na sufinanciranju navedenog projekta, koje je našoj djeci korisnicima igrališta tijekom boravka u školi i nakon škole, kao i svim ostalim koji koriste igralište omogućilo sigurnije, kvalitetnije, opuštenije bavljenje sportskim aktivnostima. - piše u objavi Općine Polača.

image
OpĆina POLAČA Fb
image
OpĆina POLAČA Fb
image
OpĆina POLAČA Fb
image
OpĆina POLAČA Fb
23.02.2024., 12:28h
20. svibanj 2024 05:04